Kategoriat
Konsertit

Lempikuoron joulukonsertti

(In English below)

Kaukainen valo // Lempi­kuoron joulu­kon­sertti
Maanan­taina 19.12.2022 klo 19
Meilahden kirkossa (Pihla­jatie 16, Helsinki)
FB-event

Lempi­kuoron joulu­kon­ser­tissa soi rauha. Konsertin teok­sissa sekä laule­taan joulun alla sydä­meen laskeu­tu­vasta rauhasta että kaiva­taan laajemmin rauhaa maan päälle ja kansojen välille. Teema kytkeytyy tähän päivään etenkin ukrai­na­lais­sä­vel­täjä Galina Grigor­jevan sävel­lyksen myötä. Konser­tissa kuul­laan kaukaista valoa hehkuvia ja toivoa synk­kyyden keskelle valavia teoksia myös sävel­tä­jiltä Lajos Bárdos, Amy Beach, Benjamin Britten, Alex Freeman, Jacobus Gallus, Selim Palmgren, Arvo Pärt, Ilmo Riihi­mäki, Andrea Tarrodi ja Eric Whitacre. Kuoroa johtaa Julia Lainema.

Lämpi­mästi terve­tuloa!

Vapaa pääsy, käsioh­jelma 10 € kätei­sellä tai kortilla.

Esteet­tö­myys: Kirkon pääoville on Pihla­ja­tieltä lyhyt ramppi kirkon­tornin vieressä. Sen jälkeen kulku saliin on esteetön. Kirkossa on myös esteetön wc, joka on samassa kerrok­sessa kuin kirk­ko­sali. Pyörä­tuo­lille katso­taan suntion kanssa sopiva paikka ylei­söstä.

Kuva: Pyry Kantonen

A Distant Light // Lempichoir’s Christmas concert
Monday 19.12.2022 at 7 pm
Meilahti church (Pihla­jatie 16, Helsinki)
FB-event

For Lempi­kuo­ro’s Christmas concert we bring you peace. The concert program addresses both the peace that descends on the heart during Christmas and the search for peace on earth and between nations. The theme relates to the present, notably with a compo­si­tion by Ukrai­nian composer Galina Grigor­jeva. Also included are works by compo­sers Lajos Bárdos, Amy Beach, Benjamin Britten, Alex Freeman, Jacobus Gallus, Selim Palmgren, Arvo Pärt, Ilmo Riihi­mäki, Andrea Tarrodi and Eric Whitacre. Come witness the kind­ling of a distant light and decla­ra­tion of hope in the midst of gloom. The choir is led by Julia Lainema.

Lempi­kuoro warmly welcomes you to our Christmas concert!

Free entry, concert program €10, cash or by card.

Acces­si­bi­lity: There is a small ramp to the main doors from Pihla­jatie next to the church tower. From there access to the church is unob­structed. The church has an acces­sible toilet, which is on the same floor as the church hall. A suitable place for a wheelc­hair in the church hall can be found with the help of the church personnel.

Photo: Pyry Kantonen