Kategoriat
Konsertit

Lempikuoron joulukonsertti

Kaukainen valo // Lempi­kuoron joulu­kon­sertti
To 16.12. klo 19 Töölön kirkossa

Lempi­kuoron joulu­kon­sertti kutsuu kuulijan mukaan salai­selle matkalle kaukaisen valon lähteelle. Konsertin kappa­leet yhdis­tävät perin­teisiä joulu­lau­luja uudem­paan kuoro­musiik­kiin. Tähtien välkettä, hiljaisen talvi­mai­seman rauhaa ja uuden syntymän iloa kuvai­levat teokset mm. sävel­tä­jiltä Tarrodi, Britten, Grigor­jeva, Lauridsen, Pärt ja Rauta­vaara.

Lämpi­mästi terve­tuloa!

Lisä­tie­toja täällä.

The Distant Light // Lempichoir’s Christmas concert
Thursday 16.12.2021 at 7 pm in Töölö church

Lempichoir’s Christmas concert invites the audience to a secret journey towards the origin of a distant light. The concert combines tradi­tional Christmas songs with contem­po­rary choral music. Works from e.g. compo­sers Tarrodi, Britten, Grigor­jeva, Lauridsen, Pärt and Rauta­vaara desc­ribe the sparkle of the stars, the peace of a quiet winter landscape and the joy of a new life.

Welcome!

More infor­ma­tion here.