Kategoriat
Yleistä

Joulutervehdys

Levol­lisen lempeää ja ja lämpöistä joulua Lempi­kuo­rolta!

Ensi­kon­sert­ti­to­hi­noissa meiltä jäi joulu­kon­sertti tänä vuonna pitä­mättä, mutta sen sijaan olemme osal­lis­tu­neet muihin joulu­mieltä kohot­ta­viin tapah­tu­miin. Viime viikolla ilah­du­timme Hoiva­koti Wilhel­miinan sekä erään helsin­ki­läisen talo­yh­tiön asuk­kaita sisä­pi­ha­lau­lulla tupla­kvar­tetin voimin. Sekä kuulijat että laulajat osoit­tivat suurta kiitol­li­suutta elävän joulu­laulun ihmeestä!

Sen lisäksi lempi­läi­sistä koottu nais­kvin­tetto vastasi design-yritys Valonan kutsuun ja kuvasi kynt­ti­län­tuik­keen ja glögi­huurun keskellä yhteisen joulu­ter­veh­dyksen. Kaikki meni kuin Ström­sössä ja niin hyggesti kuin vain voi, olim­mehan Strömsin kartanon terdellä! Anna näiden muutaman jouluisan kappa­leen soinnin siivittää sinut joulu­aaton autu­aa­seen tunnel­maan.

Lempiltä roppa­kau­palla joulu­rak­kautta, pala­taan taas ensi vuonna lempiasioihin 💛

VIDEON TEKI­JÄ­TIIMI

Lempi­kuoron kvin­tetti: Anni Jaalas, Eija-Mari Karja­lainen, Ella Kähärä, Lotta Hyvä­rinen ja Elissa Shaw
Stage design: Valona (Elina Mäntylä, Emilia Timperi ja Liivia Pallas)
Kamerat: Pyry Kantonen ja Liivia Pallas
Videon editointi: Elissa Shaw
Musiikin maste­rointi: Leo Niemi

MUSIIKKI

Joulu­aat­tona
säv. P. J. Hanni­kainen
san. J. H. Erkko

White Christmas
säv. & san. Irving Berlin
sov. tunte­maton