Kategoriat
Koelaulut

Syksyn koelaulut

Etsimme uusia lempi­kuo­ro­laisia kaik­kiin stem­moihin!

Koelaulut järjes­te­tään tors­taina 14.9.2023 klo 16.30–18.00 Ruskea­suolla seura­kun­ta­keskus Rastissa, osoit­teessa Tenho­lantie 6. Varaa itsel­lesi aika ja kysy tarvit­taessa lisää lähet­tä­mällä sähkö­postia: rekry@lempikuoro.fi. Laita viestiä myös, jos haluaisit tulla koelau­luihin, mutta koelau­lu­päivä ei sovi sinulle.

Koelau­luissa paikalla on kuoron­joh­taja Julia sekä neli­hen­kinen musiik­ki­lau­ta­kunta. Koelau­luun vara­taan aikaa n. 15 min ja se sisältää seuraavat osiot:

∙ Haas­tat­telu
∙ Äänialan testaus lyhyillä melo­dia­tois­toilla
∙ Oma vapaa­va­lin­tainen kappale ilman säes­tystä
∙ Kolme päivää etukä­teen lähe­tet­tävä lyhyt kvar­tet­ti­lau­lu­teh­tävä. Kappa­leesta on tarkoitus harjoi­tella oma stemma niin, että osaat laulaa sen osana yhtyettä ja pystyt tulkit­se­maan osuu­tesi dyna­miikat ym. huomioiden.

Lempi­mästi terve­tuloa koelauluihin! 💛