Kategoriat
Yleistä

Kaksi kultaleimaa Lempikuorolle Tampereella!

Lempi­kuoron ensim­mäinen Tampe­reen Sävel ‑kuoro­kat­selmus 17.–18.6.2023 sai menes­tyk­sek­kään päätöksen, kun kuoromme palkit­tiin kahden kulta­leiman ja 1000 euron tunnus­tuk­sella. Olemme äärim­mäisen otet­tuja hienosta tunnus­tuk­sesta. Suuri kiitos tuoma­ris­tolle, ylei­söille sekä muille ihanille kuoroille 💕

LEMPI­KUO­ROLLE KAKSI KULTA­LEIMAA 🥇🥇

Lempi­kuoron ensim­mäinen Tampe­reen Sävel ‑kuoro­kat­selmus 17.–18.6.2023 sai menes­tyk­sek­kään päätöksen, kun kuoromme palkit­tiin kahden kulta­leiman ja 1000 euron tunnus­tuk­sella. Olemme äärim­mäisen otet­tuja hienosta tunnus­tuk­sesta. Suuri kiitos tuoma­ris­tolle, ylei­söille sekä muille ihanille kuoroille!

Kiitos johta­jamme Julia kaikesta kuoron kanssa tehdystä työstä. On kunnia saada laulaa Julian johta­mana 🧡

Lempin reissu Tampe­reelle oli myös ensim­mäinen yhteinen kuoro­mat­kamme, ja se oli täynnä yhtei­söl­li­syyttä ja riemua. Yhdessä vietetty aika ja kuoro­ka­mujen seurasta naut­ti­minen tekevät palkin­nosta entistä merki­tyk­sel­li­sempää!

Nyt on Lempin aika lomailla ja pötkö­tellä ennen syksyn uusia seik­kai­luja! Ihanaa kesää kaikille 🌻