Kategoriat
Konsertit

Yhdessä olemme / Tule mahdollistamaan konsertti!

Janne Masalin ja Lempikuoro

Kevät on ollut vaisu niin kult­tuu­ria­lalle kuin Lempi­kuo­rolle, mutta NYT on aika tukah­duttaa hiljai­suus!

Lempi­kuoron kevään kulis­seissa on puuhattu rohkeaa paluuta lavoille ensi syksyksi, nimit­täin yhteis­työtä letkeän­särmän Janne Masa­linin kanssa. Yhteis­kon­sertti “Yhdessä olemme” tulee täyt­tä­mään ylhän Paava­lin­kirkon genre­ra­joja rikkovin sävelin tors­taina 7.10.2021. Lempin taiteel­lisen johtajan Julia Laineman uniikit kuoro­so­vi­tukset Masa­linin väkevän elämän­ma­kui­siin kappa­lei­siin tulevat samalla herkis­tä­mään ja voimaan­nut­ta­maan kirk­ko­salin kaikui­sassa sylei­lyssä. Kuun­tele maku­pala konsertin trai­le­rista alta!

Konsertti toteutuu tosin vain yhdellä tavalla: yhteis­voimin.

Tue Lempi­kuoroa ja Jannea konsert­tie­lä­myksen mahdol­lis­ta­mi­sessa osal­lis­tu­malla jouk­ko­ra­hoi­tus­kam­pan­jaamme. Osta lippusi ennak­koon jo nyt! Lippuja on rajoi­te­tusti, joten toimi vikke­lästi varmis­taak­sesi paik­kasi tässä ainut­laa­tui­sessa konsertissa. 

Linkki mese­naat­ti­kam­pan­jaan: https://mesenaatti.me/2130/yhdessa-olemme-janne-masalin-x-lempikuoro/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *